Det går att älska kläder och mode men ändå vara klimatsmart. Det menar Johanna Nilsson som vigt sitt liv till hållbart mode och slow fashion

Allt handlar om val och att återuppta gammal kunskap enligt Johanna Nilsson. Att lära sig tvätta, lappa och laga, men också att konsumera färre nya saker och mer second hand. Då är det okej att vilja förnya garderoben menar hon. Den absolut största klimatboven är produktionen, så lägg fokus på att ta hand om de saker du faktiskt har och som redan blivit producerade. 

Johanna Nilsson är influencern, bloggaren, författaren och föreläsaren som i höstas blev så frustrerad och fick sådan klimatångest att hon och ett par kollegor startade Klimatklubben, Facebookgruppen som på kort tid nått 17 000 medlemmar. Förutom hållbart mode och slow fashion pratar vi såklart också om detta. Ett fullspäckat avsnitt du inte vill missa!